Ervaringen in de Thaise massagesalon in Nederland

Ervaringen in de Thaise massagesalonIn naar schatting 90% van de Thaise en Chinese massagesalons in Nederland kun je een happy-ending krijgen. Of nog meer. Natuurlijk heb je als salon zonder deze extra handeling, daar best last van. De ervaringen in de Thaise massagesalon van mijn vrouw zijn niet anders.

Voor wie het nog niet wist: Mijn vrouw heeft een Thaise massagesalon geopend. De eerste weken zitten erop en het draait boven verwachting. Op zich is dat geen verrassing, want we bieden goede massages aan, zonder happy-ending. Onze inschatting was dat er in de regio Eindhoven wel een markt voor was, blijkt te kloppen.Hoe duidelijk kunnen we zijn?

We hebben groot geadverteerd dat Thai Wellness Na Rood, want zo heet de salon, een massagesalon is zonder seks. In de krant, het staat op onze website en als we klanten aan het werven zijn, wordt het expliciet er nog bij vermeld. Dan zou je zeggen dat het wel duidelijk is… toch?

En toch heeft mijn vrouw ongeveer een derde van de klanten die belden of langskwamen moeten afwijzen. Eenderde! Ik ben nogal verbaasd over dat aantal. Je vraagt je af hoeveel het er zouden zijn als je niet zo duidelijk naar buiten uitdraagt dat je een massagesalon bent zónder die erotische mogelijkheden. De helft? Of nog meer?  Zestig procent? Het lijkt me een nachtmerrie.

Geeft u ook erotische massage?

De meeste klanten bellen van te voren. Mijn vrouw, al aardig door de wol geverfd doordat ze een tijdje in een salon in Den Bosch heeft gewerkt, vraagt meteen door. “En wat voor soort massage wilt u?”. In een op de drie gevallen zie ik haar dan na verloop van tijd een vies gezicht trekken. “Nee meneer, dat doen wij hier niet. Alleen maar goede massage, geen erotiek.” Om vervolgens het gesprek snel te beëindigen “Dankuwel meneer, dag meneer”.

Soms komen ze ook langs. Een paar keer zijn er een paar mannen meteen omgedraaid toen ze de kamer zagen. “Is er geen privé-kamer?”. Mijn vrouw kijkt de man dan veelbetekenend aan en schudt haar hoofd. “Vind u de kamer dan niet mooi?” vraagt ze dan plagend. Die mannen weten dan genoeg en maken rechtsomkeer.

Een andere (zaken)man kwam op voor een massage langs, kleedde zich om, maar toen mijn vrouw begon te masseren keek hij verschrikt op. “Dit is geen Thaise massage”, riep ie uit. Hij bedoelde dat mijn vrouw écht kneden en drukpunten opzocht. “Jawel hoor “ zei mijn vrouw. “Je begrijpt me niet” zij de man aaide mijn vrouw zachtjes over haar arm “Dit is Thaise massage!” Mijn vrouw begreep meteen wat deze man wilde, vroeg hem zich aan te kleden en weg te gaan.Ervaringen in de Thaise massagesalon

Kortom, de ervaringen in de Thaise massagesalon zijn soms gewoonweg bizar te noemen. En vooral het aantal mannen dat, ondanks alle waarschuwingen, toch denkt een happy-ending te krijgen, verbaast me enorm. Gelukkig zijn tweederde van de klanten mensen die een goede massage willen en naderhand ook happy naar buiten gaan.

4 gedachten over “Ervaringen in de Thaise massagesalon in Nederland”

 1. Natuurlijk wil 80% een happyending tijdens de Thaise massage.
  Als je dat niet weil noem het dan een Hollandse massage, of Therapie,
  In Thailand krijg je gelukkig wel wat je verwacht.

  1. Blijkbaar ben jij een van de mannen die de Thaise massage haar slechte naam bezorgd. Overigens, als je in Thailand buiten de toeristische gebieden een happy end probeert te krijgen, word je met kop en kont uit de massagesalon gegooid.

 2. Ik denk dat je de plank volledig misslaat met je inschatting dat je in zo’n 90% van de thai/chinese massagepraktijken terecht kunt voor een happy-end. Door het doen van dit soort aannames schets je een totaal verkeerd beeld van thai/chinese massagebranche in Nederland.

  Mijn Thaise vriendin heeft haar eigen massagepraktijk en gelukkig zien we dat er nog maar zeer zelden naar een happy-end wordt gevraagd, ook is het percentage vrouwelijk klanten in ongeveer een half jaar gestegen van enkele procenten naar bijna de helft.

  Naast de praktijk van jouw vrouw en mijn vriendin zijn er nog tal van andere thai/chinese massagepraktijken die gewoon goede massages geven. Helaas blijft er kaf onder het koren maar dat is naar mijn inschatting niet meer dan 10%.

 3. Zelf ga ik regelmatig naar een Thaise en Chinese masseuse. Over een happy end wordt helemaal niet gesproken. Het stelt hun in een kwaad daglicht. Ik ga voor de goede kwaliteit. De Nederlandse kunnen hier heel veel van leren.

Geef een reactie