Happy End or not

Happy endHappy End or not. Ze is zelf een masseuse en ze heeft me een aantal jaren van een zeer vervelende rugpijn afgeholpen. Dit is het begin van een relatie en het einde van het een massage kunnen halen.

Hier en ook als ik in Thailand ben, wil ik vaker een massage omdat ik een auto-ongeluk heb gehad.  Een aantal tussenwervelschijven in mijn onderrug hebben besloten te vertrekken zonder mijn toestemming. Mettha, mijn toenmalige vriendin is er heel erg goed in om de spanning uit mijn rug te halen: Minder spanning = minder problemen = minder pijn.

Naar mate je langer een relatie hebt met een masseuse is de kans dat je thuis een massage krijgt sterk afnemend. Maak maar een afspraak en er is steeds wel iets waarom het niet kan.Butterfly

Wanneer ik naar buiten ga om een massage te halen word ik bij thuis komst altijd besnuffeld. Letterlijk en figuurlijk besnuffeld aan de geur rond om me en aan mijn kleren probeert ze te achterhalen waar ik geweest ben. Wanneer ze me het zou vragen zou ik het meteen zeggen. Ook probeert ze te ruiken of ik een Happy End heb gehad of niet. Ik weet niet of je dat kunt ruiken. Ze kent me, ze weet hoe ik met massages in aanraking ben gekomen en naar wat voor massages ik op zoek ben. Ze weet dat ik niet ‘butterfly’ en haar trouw was. Mij wordt trouwens ook nooit gevraagd of ik een Happy End wil en bij mij wordt er ook niet naar ‘toegewerkt’. Ik heb het daar al vaker met mensen over gehad maar ik schijn het niet uit te stralen.

Happy End

De laatste keer dat ik in Bangkok was, wilde Mettha mij trakteren, we zouden wat gaan eten en dan een massage gaan halen. Nu is Mettha een fan van een hele harde massage en ze weet dat ik er niet tegen kan dus het zoeken naar een goede plek vergt altijd wat tijd. Ze had gehoord van een plek waar beide massages mogelijk waren. Wanneer een meisje mij komt halen, krijgt ze van Mettha in het Thais heel uitgebreide instructies wat wel te doen maar vooral wat NIET te doen.Op weg naar de hemel of de hel

Ik ga met het meisje naar boven en Mettha ligt een paar hokjes verder. De massages is niet super, ze deed haar best maar niet iedereen kan masseren. Na gedoucht te hebben, ga ik naar beneden. Mettha is al beneden en vraagt aan me hoe het was . Ik zeg haar: so so, niet best. Ze kijkt me aan en vliegt het meisje aan en een zondvloed van Thaise woorden gaat door de ruimte. Mettha pakt mijn hand en beent naar buiten.

Mettha is woedend en ik vraag waarom ?

Ik krijg haar maar niet duidelijk gemaakt dat er niets is gebeurd behalve een matige massage. Of ze nu zo jaloers is of onzeker dat iemand mij van haar zal afpakken, blijft voor mij een raadsel. Thuis gekomen is ze helemaal overstuur en huilt. Of het nu tranen van verdriet, van jaloezie of van gezichtsverlies weet ik niet. Geen Happy End.

Geef een reactie