Huidproblemen bij Thaise vrouwen in Nederland

Huidproblemen bij Thaise vrouwen Dit keer geen mening of advies van mijn kant. Maar een vraag. Steeds weer zie ik bij huidproblemen bij Thaise vrouwen die net in Nederland zijn. Wie weet wat het is en wat je er aan kunt doen.

De eerste weken dat ze in Nederland zijn is er nog niks aan de hand. Maar dan krijgen ze eerst jeuk. Over heel hun lichaam. Ze worden er zowat gek van. Daarna komt de uitslag. Kleine rode bultjes die hardnekkig blijven zitten. En steeds blijven jeuken en de Thaise vrouwen dus als waanzinnige overal staan te krabben. Ook in het openbaar, het is bijna gĂȘnant.

Oorzaken?

De Thaise vrouwen, die gewend zijn bij het minste of geringste naar de drogisterij te lopen en pillen en smeersels te kopen, zijn na een tijdje de radeloosheid nabij. Vaak ook omdat ze door de slaap nauwelijks een oog dichtdoen en dus kampen met een chronisch slaaptekort. Ook niet bevorderlijk voor de weerstand en het genezingsproces.

Meestal houdt de jeuk en de bultjes een dikke maand aan. Daarna zijn ze spoorslags verdwenen. En komen ze ook maar zelden terug. Ik heb het nu bij meerdere vrouwen gezien gebeuren, altijd volgens hetzelfde stramien. En ik ben er nog steeds niet achter wat de oorzaak is.

Het water? Ze zijn zo gewend om zich drie keer per dag te wassen dat de huid hier makkelijk uitdroogt. Of is het dat door de afwezigheid van hitte de huid vetter wordt en ze daar eerst een allergische reactie of vertonen.

Oplossing voor huidproblemen bij Thaise vrouwen?

Wie herkent dit nog meer en weet wat er aan de oorzaak is? En of er iets aan te doen is? Pillen of smeersels, want dat hebben de Thaise vrouwen toch het liefst. Elk aanwijzing en of oplossing is welkom.

3 gedachten over “Huidproblemen bij Thaise vrouwen in Nederland”

 1. Zelf denk ik dat het aan het eten hier ligt. Alle producten zitten hier volgepropt met E-nummers, kijk maar eens op de verpakkingen. Ikzelf vermijd ze en weet dus hoe moeilijk het is om iets te vinden zonder.
  In Thailand bereidt men over het algemeen alles met verse ingredienten.
  Die lichamen krijgen ineens een bak rotzooi te verwerken hier, E621 en z’n broertjes zijn de ergste, monatriumglutamaat ofwel MSG ofwel smaakversterker.
  Dit zit werkelijk overal in. Maar vlak de rest van de troep niet uit.
  Mensen hebben hier in het westen niet voor niets allemaal kanker.

  1. Het zou kunnen dat de huid zich moet aanpassen aan de klimatologische veranderingen??
   In het land van herkomst had de huid zich geheel aangepast aan de klimatologische omstandigheden, waardoor er minder vocht verloren ging. In het koude en vochtige klimaat in Nederland probeert de huid zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Dat lukt helaas niet en daardoor verliezen mensen te veel vocht via de opper­huid. Hamerlinck: “Het slechtste wat je dan kunt doen is jezelf eens lekker invetten met vaseline of paraffine. Daarmee sluit je de huid helemaal af. Het vocht blijft onder de huid zitten en maakt de huid nog droger. Beter is het om te smeren met een middel met een emulgator erin, waardoor de huid kan blijven ademen en het vocht wordt opgenomen.”
   Dit is natuurlijk maar een wilde gok, maar het zou zomaar een beetje waar kunnen zijn.

Geef een reactie