Er zit iets gewelddadigs in Thaise vrouwen

JS Ying Free Religion12 kopieHet sluimert, vaak komt het nooit boven, hoogstens in hun dromen. Maar er zit wel degelijk iets gewelddadigs in Thaise vrouwen.

Lief, zorgzaam, verleidelijk, mooi, volgzaam. We kennen de stereotypen wel als we over Thaise vrouwen praten, maar dat is slechts de buitenkant. Iedereen die een relatie met een Thaise vrouw heeft of heeft gehad, weet dat dit toneel is. Een masker. Dat wegvalt als ze boos of chagrijnig is. Dan wordt er iets gewelddadigs in Thaise vrouwen wakker. Dan kunnen ze zelfs erg gevaarlijk worden.

Blauwe plekken van jou

Ik sta onder de douche, begin mezelf in te zepen. Traditioneel begin ik mijn linkerarm te wassen, om het sop dan via mijn borst naar mijn rechterarm te verplaatsen. Maar ik bereik die arm nooit. Verstijfd van de schrik blijft de spons boven mijn borst zweven. Een enorme blauwe plek prijkt door mijn borsthaar.

iets gewelddadigs in Thaise vrouwenLater vraag ik aan mijn vrouw wat ze die nacht heeft gedroomd. Ze zucht, en vertelt dan dat ze de hele nacht gevochten heeft met de een of andere god. Ik doe mijn shirt omhoog en laat mijn verwonding zien. Ze begint meteen te ontkennen dat zij dat gedaan heeft. En dat doet ze tot de dag van vandaag nog. Maar ik weet wel beter. Want het was niet de laatste keer dat ik blauwe plekken had van mijn vrouw nadat zij een woelige nacht had beleefd.

Iets gewelddadigs in Thaise vrouwen

Iedereen die mijn vrouw kent zal meteen beamen dat zij de meest vreedzame persoon is de ze kennen. Maar zij is niet de enige die last heeft van ‘iets gewelddadigs’. Vrijwel alle masseuses schijnen er een haast sardonisch genoegen in te schenken om hun klanten flink pijn te doen. Ze blijven net zolang zoeken totdat ze dat pijnlijk plekje hebben gevonden. En dan gaan ze er volop los. “ Tjep mai” (doet het pijn) vragen ze je dan doorlopend. Alsof ze werkelijk geïnteresseerd zijn in het antwoord. Alsof het gegil al niet genoeg antwoord is.

iets gewelddadigs in Thaise vrouwenMaar het gaat verder. Als Thaise vrouwen dronken worden, dan zijn ze de meesten eerst vrolijk, daarna intens verdrietig en als ze dan nog niet ziek of in comateuze toestand zijn terechtgekomen, dan worden ze gewelddadig. Vaak tegen degene waar ze het meest van houden.

Als een Thaise vrouw er achter komt dat haar man haar heeft bedrogen, dan kan hij zich beter uit de voeten maken. De straf die hij voor zijn overspel betaalt is zeer gewelddadig. In zijn slaap wordt zijn penis afgesneden. Ze vermaalt ‘m in de mixer, voert ‘m aan de hond of spoelt ‘m door de wc. Om te voorkomen dat kundige dokters penis en man weer verenigen.

Achter die mooie lieve gezichtjes met warme glimlach van die zorgzame en volgzame vrouw schuilt een brute agressieve alter ego. Mannen, maak jezelf niks wijs. Er zit iets gewelddadigs in Thaise vrouwen. Ook in die van jou.

Geef een reactie