Jaloerse Thaise vrouwen, soms zelfs ziekelijk

jaloerse thaise vrouwenJaloerse Thaise vrouwen zijn gevaarlijk. Heel gevaarlijk. In een vlaag van jaloersheid gaan de dames ver, soms te ver.

Het is een van de minder aantrekkelijke kanten van een relatie met een Thaise vrouw. Veel van hen zijn ontzettend jaloers aangelegd. Als hun man al naar een andere vrouw op straat kijkt of ronduit zegt dat hij een bepaalde actrice mooi vindt, dan is dat al genoeg om een aanval van razernij te krijgen. Heel lastig om mee te leven, want het is gewoon natuur dat wij ander vrouwelijk schoon bewonderen.De razernij van jaloerse Thaise vrouwen

Ik zit in een bar met een vriend van me de verjaardag van zijn Thaise vriendin te vieren. Hij had me net vertelt van een gehandicapte man, die altijd op krukken de bar binnenkomt lopen met aan elke zijde een prachtige Thaise vrouw. Komt die man de bar binnen lopen! We lopen naar de deur om de man goed te zien. Maar zijn vriendin, al aardig aangeschoten, denkt dat wij de Thaise vrouwen aan het bewonderen zijn. Ze loopt naar mijn vriend en slaat zonder iets te zeggen of te vragen met haar tas op zijn hoofd. Totaal verbaasd kijkt hij haar aan en loopt weg. Buiten wordt de ruzie uitgepraat.

jaloerse thaise vrouwenDit is een nogal onschuldig voorbeeld van jaloerse Thaise vrouwen. Er gebeuren veel ergere dingen. Weet je wat het meest afgesneden lichaamsdeel in Thailand is? De penis. Vrouwen die hun man verdenken van vreemdgaan snijden hem eraf, spoelen ‘m door het toilet, vermalen ‘m in de blender of voeren het aan de eendjes. Er zijn dokters in Thailand die gespecialiseerd zijn in het hechten van een afgescheiden penis. Die dokters zijn zo goed, dat na een paar weken alles weer normaal functioneert.

Maar het gaat nog verder. Regelmatig wordt er een man in opdracht van zijn vrouw vermoord. Ze steekt hem dood in zijn slaap of er wordt een huurmoordenaar opgetrommeld die het werk opknapt.  Of ze hebben zelf al een nieuw vriendje (ja, dat mag blijkbaar wel) en laten die het vuile werk opknappen.

Waarom zijn Thaise vrouwen jaloers?

Daar zijn verschillende redenen voor. Allereest kent Thailand pas sinds koning Chulalongkorn (meer bekend als Koning nr 5) monogamie. Daarvoor was het normaal dat een man meerdere vrouwen had. Die oude cultuur is nog niet helemaal verdwenen. Het is nog steeds gebruikelijk dat een man een tweede (of derde) vrouw neemt. Een Mia Noi (kleine vrouw). Hoewel er vrouwen zijn die dat accepteren, ze zoeken zelfs een Mia Noi voor hun man uit, dat aantal is slinkend. Steeds meer Thaise vrouwen eisen dat hun man trouw is. Hun man denkt daar anders over en dat zorgt voor jaloerse Thaise vrouwen.

jaloerse thaise vrouwenEen andere oorzaak is dat Thaise vrouwen een relatie vaak niet uit liefde beginnen, maar vanwege verbetering van financiële of sociale positie. Vandaar ook dat er veel jonge Thaise vrouwen een relatie hebben met oudere westerse mannen. Alles wat de Thaise vrouw doet voor die man en dus voor de relatie, ziet ze als een investering. Een investering voor een betere toekomst. Als hij dus ineens gaat kijken naar ander vrouwelijk schoon, dan komt die investering in gevaar. Dreigt alles wat ze gedaan heeft voor niets te zijn geweest. Gaat een ander er met kip met de gouden eieren vandoor!
Last but not least geldt hier ook… zoals de waard is, vertrouwt ie zijn gasten. Veel Thaise vrouwen zijn zelf ook niet zo trouw en monogaam als je zou denken. Uit onderzoeken van condoomfabrikant Durex blijkt dat niet alleen de Thaise man vaak vreemd gaat, maar ook Thaise vrouwen een van de ontrouwste wezens zijn op deze aardbol. Zes op de tien maakt uiteindelijk een slippertje. Denk nog eens even terug aan het openlijke geflirt van premier Yingluck met president Obama. En als je zelf zo makkelijk tussen andermans lakens kruipt, dan verwacht je dat van je partner ook.

Geef een reactie