oudere Thaise vrouw

Nederlandse jongeman met oudere Thaise vrouw

Het doorbreekt een beetje het taboe dat alleen oudere mannen een relatie aanknopen met een (jongere) Thaise vrouw. Deze oudere Thaise vrouw heeft een relatie met een 20-jaar jongere man. Een trend misschien? 

De oudere Thaise vrouw die door de Nederlandse man aan de haak is geslagen (of is het andersom?) is niet zomaar de eerste de beste, Zangeres Sunaree Ratchasima. Wouter en Sunaree zijn al voor de wet getrouwd, maar nu wordt er ook een traditionele Thaise ceremonie gepland.

De sinsod (de bruidschat) wordt klein. Begrijpelijk, want de zangeres zal zelf geld genoeg hebben. Sunaree is 48 maar wil toch van Wouter (27) een kind krijgen. Ze bezoeken al de dokter om te kijken wat er mogelijk is, gezien haar leeftijd.

Oudere mannen met jonge Thaise vrouwen

Wouter en Sunaree plegen stijlbreuk, want het is veel meer gangbaar dat oude mannen een relatie aanknopen met een jonge Thaise vrouw. Vaak zit er meer dan 20 jaar verschil in leeftijd, net als bij de zangeres en haar Nederlandse geliefde.

Op zich is het vreemd dat niet meer jongemannen voor een oudere Thaise vrouw gaan. Want een Thaise vrouw ziet er meestal 10 jaar jonger uit dan ze in werkelijkheid is. Dat maakt overigens het leeftijdsverschil tussen de ouder mannen met een jong Thaise vrouw nog groter,



Geef een reactie