Nieuwe Thaise massage Eindhoven en omgeving

Thaise massage EindhovenOp 2 januari van het nieuwe jaar opent Thai Wellness Na Rood massage Eindhoven haar deuren. En dat betekent een nieuwe salon met een nieuwe soort Thaise massage voor de regio Eindhoven. Thai Yoga massage.

In een prachtig monumentaal pand aan de Heuvel 6 in Geldrop is Thai Wellness Na Rood massage Eindhoven gevestigd. Tien minuten rijden van Eindhoven, Heeze, Nuenen, Mierlo. Twintig minuten vanaf Helmond. Met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Als u van te voren een afspraak maakt kunt u zelfs gratis parkeren!Weer nieuwe Thaise massage Eindhoven?

“Weer een massagesalon voor de regio Eindhoven”, hoor ik u denken. Klopt, er zijn al aardig wat salons in de regio. Maar Thai Wellness Na Rood gaat zich op diverse manieren onderscheiden van alle andere bestaande massagesalons.

Op de eerste, en zeker niet de onbelangrijkste plaats: Bij Thai Wellness Na Rood krijgt u de Thaise massage die u verdient. Kwaliteit en hygiëne staan in hoog het vaandel. U loopt happy de deur uit, zonder dat u een in de wereld van Thaise massage overbekende happy-ending heeft gehad. Bij Thai Wellness Na Rood gaat het om de massage en nergens anders om.

De massages die u kunt krijgen zijn:

  • Thai Yoga massage
  • Nek- en schoudermassage
  • Ontspanningmassage
  • Voetmassage
  • Sportmassage
  • Spa Therapie

Thaise massage 

De meeste kennen Thai massage wel, ook al hebben ze het nooit gehad. Het is een van de oudste geneesmethodes ter wereld. Het is meer dan 2500 jaar oud. Naast het kneden van de spieren worden ledematen gestrekt en gebogen. De masseuses gebruiken handen, voeten, ellenbogen, knieën en staan zelfs op je.

Thaise massage is erg gezond. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Maar het voorkomt en verhelpt ook psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

Thai Yoga massage

Nu bent u vast nieuwsgiering geworden wat Thai Yoga massage inhoudt. Dat is een dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage juist in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken elkaar. Thai Yoga massage wordt ook wel vergeleken met en meditatieve thai chi-achtige dans. Bekijk deze video maar eens van de Thai Yoga masseur Ralf Marzen :


Thai Wellness Na Rood massage Eindhoven is de enige die deze nieuwe vorm van Thaise massage voor de regio Eindhoven aanbiedt. Ook de enige die in zuidoost-Brabant masseuses heeft die getraind zijn in Thai Yoga massage.Andere massages

Als u gewoon wilt ontstressen dan kunt u ook een ontspanning massage, nek- schouder of voetmassage nemen. Vooral die laatste wordt nogal onderschat. In de voeten zitten veel zenuwbanen en drukpunten die contact hebben met de rest van het lichaam. Als u veel hoofdpijn heeft zou u zomaar wel eens de verkeerde schoenen kunnen dragen. Heeft u wat minder tijd, dan maken wij binnen 45 minuten met een massage uw nek en schouders weer los, zodat u weer fris achter het bureau of de computer kan gaan zitten.

Afspraak voor een Thai massage Eindhoven

Kom eens vrijblijvend lang of maak een afspraak voor een van onze massages.

Thai Wellness Na Rood

Heuvel 6, 5664 HK, Geldrop

Tel 040 -787 3250 (vanaf 2 januari)

Mobiel 06 81 104 780

Website: www.thaiwellnessnarood.nl

Geef een reactie