Oplossing voor huidproblemen bij Thaise vrouwen

huidproblemen bij Thaise vrouwenEen tijdje geleden vroeg ik om raad, een mogelijke oplossing voor huidproblemen bij Thaise vrouwen. Een Thaise vrouw die al een tijdje in Nederland woont heeft mogelijk een oplossing.

De Thaise vrouwen krijgen na enkele weken dat ze in Nederland zijn jeuk over heel hun lichaam. Ze worden er zowat gek van. Daarna komt de uitslag. Kleine rode bultjes die hardnekkig blijven zitten. En steeds blijven jeuken en de Thaise vrouwen dus als waanzinnige overal staan te krabben. Ook in het openbaar, het is bijna gênant. Het komt verdwijnt na een tijdje maar komt steeds weer terug. Pas na een paar jaar lijken de huidproblemen bij Thaise vrouwen helemaal verdwenen te zijn. Maar ondertussen is het een groot probleem voor hen.

De oplossing voor huidproblemen bij Thaise vrouwen

Op het verhaal kwamen meteen een aantal reacties. Het lag aan het weer en aan het eten. Maar geen advies hoe de dames ervan af kwamen. Totdat een Thaise vrouw reageerde. Ze schreef:

Ik ben Thaise en ik woon al vijf jaren in Nederland. Ik herken het probleem.

Toen ik hier twee jaar woonde had ik er ook heel veel last van. Ik ben bij de dokter geweest maar dat hielp niets. Ik kreeg een pilletje voor het stoppen van de jeuk. Ik werd er moe van de bijwerking gewoon de hele dag slaperig. De dokter heeft mij verteld dat het te maken heeft met het Thaise bloed, het eten en de andere klimatologische omstandigheden in Huidproblemen bij Thaise vrouwenNederland.  Toen ik in Thailand woonde had ik ook hetzelfde probleem,  maar lang niet zo vaak als in Nederland. .

Na een paar dagen had ik er genoeg van en ben overgestapt op een Thais medicijn. Na twee weken was het probleem verdwenen. Deze medicijnen zijn gemaakt van een kruiden . Het medicijn heet Yapradong Phra sang song Chang! Je kunt het helaas in Nederland niet krijgen.

Ik hoef het nu niet elke dag  te slikken, alleen als het nodig is. Ik ben er heel blij mee en wil ook helpen bij het probleem van huidproblemen bij Thaise vrouwen.

Geef een reactie