‘Seks met een Thaise vrouw is geweldig!’

seks met een Thaise vrouwJa, nu heb ik zeker je aandacht?  Maar is het ook waar? Is seks met een Thaise vrouw geweldig. Nou, soms wel en soms niet. Net zoals in de rest van de wereld.

Met dit verhaal begeef ik me een beetje op glad ijs. Mijn vrouw is namelijk mijn eerste Thaise vrouw die ik op mijn eerste reis in Thailand heb ontmoet. Kortom, ik heb geen vergelijkingsmateriaal uit de praktijk of seks met een Thaise vrouw echt geweldig is. Maar met een beetje verstand gebruiken, kun je de waarheid dicht naderen. En misschien de fabelen die er over Thaise vrouwen bestaan weghalen.

Preutser dan Nederland

Het werd me voordat ik mijn reis al ondernam al aangeraden. “Het is niet heel moeilijk om seks met een Thaise vrouw te hebben. Ze zijn zo ontzettend gewillig” werd mij voorgehouden. Nu is de eerste deel van die zin waar, als je op de juiste plekken zoekt. Het tweede deel is minder waar. Wat deze mannen die met honderdduizenden tegelijk in Thailand zoeken niet willen horen, is dat deze vrouwen met deze mannen tussen lakens kruipen om een (goed gevulde) boterham te verdienen.

“Ze hebben makkelijker seks, want ze geen last van schaamte zoals wij die kennen door onze Christelijke opvoeding” is vaak de reden die deze mannen geven. Nou, ik had nog geen week een relatie met een Thaise en ik hoorde deze bewering met veel gerinkel aan diggelen gaan. Ik mocht haar hand in het openbaar niet eens vasthouden, laat staan omhelzen of een kus geven. Tot mijn grote verbazing is Thailand nog veel preutser dan de westerse wereld.

Het is nog veel erger: ik heb tijdens een romantische strandwandeling op een verlaten strand aan mijn vrouw wel eens voorgesteld om in de branding te gaan vrijen. Een mengeling van een boze- en verbaasde blik was mijn deel. Was ik mijn verstand verloren? Hetzelfde verhaal toen we eens in een bos in Nederland aan het wandelen waren. Kortom, seks met een Thaise vrouw in de buitenlucht kun je wel vergeten.

seks met een Thaise vrouwHoe leren ze het dan?

Nu we hebben vastgesteld dat Thaise vrouwen preuts zijn, redeneren we even door. Thaise vrouwen krijgen van huis-uit géén seksuele voorlichting.  Ook op de basisschool niet. Pas op de middelbare school komt de voorlichting om de hoek kijken, maar veel Thaise vrouwen (zeker op het platteland) maken niet eens de basisschool af. Conclusie: De basis voor een goed seksleven ontbreekt vaak al.

In Nederland is het gewoon dat vrouwen met hun vriendinnen over seks praten. Of je gaat naar een internetforum. Wat je doet en welke technieken je moet gebruiken. Vaak wordt er zelfs gesproken over de lengte en de vorm van de penis van de vriendjes. Moet ik nog zeggen, gezien wat we hebben vastgesteld over de Thaise preutsheid, dat Thaise vriendinnen dat niet doen? Mijn vrouw ving een keer gesprek in de trein tussen twee vrouwen op, die openlijk over de liefdesdaad spraken. Ze concludeerde maar dat Nederlandse vrouwen geobsedeerd zijn met seks. Ik heb dat beeld maar even genuanceerd.

Is seks met een Thaise vrouw dan wel geweldig?

Die vraag kun je nu zelf wel beantwoorden, niet?  Vrijen leren de meeste Thaise vrouwen van (porno)films kijken en in de praktijk. Misschien wel hetzelfde als veel andere vrouwen dan waar dan ook in de wereld. Dus als seks met een Thaise vrouw echt geweldig is, dan zou ik me maar eens gaan afvragen waar ze het geleerd heeft. Dat zou per slot van rekening ook met een Nederlandse vrouw doen, toch?

2 gedachten over “‘Seks met een Thaise vrouw is geweldig!’”

  1. Ach, ieder zijn eigen ervaring denk ik. Op mijn werk (5* beach resort in Thailand) hebben we vaak NL trainees van de Hotel Mgnt School. Die vertellen me echter regelmatig dat juist zij rode oren hebben van de openhartigheid van de Thaise dames. En geen sex in de buitenlucht? Hmm, daar heb ik toch echt wel andere ervaring mee. Echter, grotendeels klopt je verhaal wel. Afgezien van de bar-typetjes, die feitelijk niets anders dan prostituees zijn, zijn de goede Thaise dames vaak erg preuts in het begin. Ik moest weken wachten tot ik de eerste kus kreeg van mijn vrouw. Wat mij vroeger wel verbaasd heeft altijd, is dat de meiden die je makkelijk ontmoet, en een leuke avond mee hebt (en die na afloop wel een kleine compenstatie verwachten), toch echt genieten van het hele avontuur, ondanks dat het eigenlijk een commerciele transactie is.

Geef een reactie