Thaise selfies met Duckface

Thaise selfies met DuckfaceWe hebben een oplossing voor de foto’s van Thaise vrouwen met getuite lippen die steeds meer voorkomen op de sociale media. Het zijn Thaise selfies met Duckface

“Jongen, dit is al zo oud als de weg naar Rome. ‘Duck face’ noemen ze het in America”, was de reactie van Robert op het verhaal over de foto’s van Thaise vrouwen met getuite lippen. Dat deed wel een beetje pijn… word ik oud, mis ik nieuwe trends? Of concentreer ik met te veel op Thai die wel vaker een trend later signaleren en nieuwe leven in blazen. Zou ik eens wat vaker mijn blijk van het computer beeldscherm moeten halen en gewoon rondkijken?

Thaise selfies met Duckface

Dus ik ben maar eens gaan Google om het tegendeel te gaan bewijzen, maar helaas heeft Robert gelijk… een beetje dan. Het is niet zo oud als de weg naar Rome, maar de trend werd toch al ruim twee jaar geleden voor het eerst gesignaleerd. Ik houd me maar vast aan het feit dat de trend nooit echt een rage is geweest in Nederland. Tenminste… niet in mijn kringen….

En ook nu zie ik de foto’s op Facebook en Twitter veel en vooral onder jeugdige Thaise scholieren of studenten voorbij komen.

En nu maar hopen dat niet weer iemand mijn ongelijk bewijst… dat kan mijn ego niet aan hoor!

Video van selfies met DuckfaceGeef een reactie