Met je Thaise vrouw naar de sauna

Thaise vrouw naar de saunaMet het imago dat Thaise vrouwen hebben, zou je het niet verwachten. Maar de meeste zijn erg preuts en verlegen. Met een Thaise vrouw naar de sauna gaan is dan ook niet makkelijk.

Het was alweer een tijdje geleden, maar van de week namen we het er weer eens keer van. Telefoons, computer, pc-tabletten uit en op naar de sauna. Mijn vrouw heeft ondertussen geen enkel meer probleem met al dat naakt, maar al zwetend herinnerde ik me nog de eerste keer dat ik met mijn Thaise vrouw naar de sauna  ging. En alles wat daar vooraf was gegaan.Eerste keer dat mijn Thaise vrouw naar de sauna ging

Het was hartje winter, midden januari. Buiten lag sneeuw en het voor overdag een graad of twee. “Wat is het koud” wist mijn vrouw tussen het klappertanden door uit te brengen. Ik stelde haar voor om naar de sauna te gaan. Om weer warm te worden. Vond ze een goed idee. Raar, maar in Bangkok hebben ze ook sauna’s. Volgens mij is dat gewoon een kwestie van de airco uit en de deur open zetten. Toch?

“Ik moet nog wel even een nieuw badpak kopen”, stelde mijn vrouw. “Ehm… iedereen loopt naakt in de Nederlandse sauna” verklapte ik. Zelden heb ik zoveel ongeloof over het gezicht van mijn vrouw zien trekken. Het geplande sauna bezoekje ging toen niet door.

Thaise vrouw naar de saunaEnkele weken later, het bleef maar winteren, wilde mijn vrouw het toch uitproberen. Onwennig, met haar handdoek strak om het lijf gebonden, liep ze rond in de sauna. Totaal verbaast over hoe  mensen zo makkelijk naakt kunnen lopen.  Het viel haar ook op dat er maar weinig mooie lichamen waren. Wat mij dan weer verwonderde. Wat had ze verwacht? Een sauna vol top- en Playboy-modellen?Normaalste zaak van de wereld

Ondertussen is mijn vrouw, net zoals ik, verslaafd aan de sauna geraakt. En is naakt rondlopen de normaalste zaak van de wereld. Ik heb zelfs de indruk dat ze het zo leuk vindt dat ze een beetje doorschiet.  Na de sauna zijn wij in onze eigen salon een massage gaan nemen. Pardoes trekt ze voor de ogen van de verbaasde masseuse alles uit, die het hard uitgillen. De baas is naakt!  Alsof ze de masseuses al niet genoeg in verlegenheid heeft gebracht,  blijft ze ook nog even staan poseren! Met een uitdagende blik in haar ogen. Zeg er maar eens iets van!

Als je dus met je Thaise vrouw naar de sauna wil, dan moet je geduld hebben. Zonder te willen generaliseren, de verlegenheid verdwijnt uiteindelijk vanzelf.

4 gedachten over “Met je Thaise vrouw naar de sauna”

  1. waarom doe net of t een misdaad is om preuts te zijn? dat jouw wijf blijkbaar graag bekeken wordt wil niet zeggen dat iedereen dat normaal vind, ik in elk geval niet.
    mijn vrouw verschijnt alleen naakt voor mij en de dokter en dat met grote tegenzin, en zo hoort het.

  2. mijn thaise vrouw werd ook in de loop van de tijd steeds vrijpostiger en schepte er zelfs behagen in zich ‘als voorbeeld ‘ bij het buitenzwembadje wat gevuld was met nog al oudere mannen boven aan de stenen trap haar handdoek van zixh af te laten vallen , en dan tergend langzaam de trap af te dalen spiernaakt goed zichtbaar voor iedereen zogenaamd onder het mom om aan de kou van het water te wennen. Vervolgens drong ze zich altijd tussen en vlaknaast wat mannen die daar dtonden metrtug tegen de muur. Heerlijk om te zien !

Geef een reactie