Thaise vrouwen kunnen echte drama-queens zijn

echte drama-queensGillen, krijsen, hysterisch huilen. Maar ook flauwvallen of hartaanvallen faken. Geloof het of niet… Thaise vrouwen kunnen echte drama-queens zijn.

Ik heb het zelf gelukkig met mijn vrouw maar een keer meegemaakt. Het was in het begin van de relatie, ze had nog contact met andere mannen via chatprogramma’s. Niet dat ik dat erg vond, ik ben niet jaloers aangelegd. Maar op een avond vroeg ik langs mijn neus weg met wie ze zolang zat te chatten. Paniek! Zonder dat ik ook maar uitleg kon geven, lag ze op het bed hysterisch te huilen en haar kleren te verscheuren. Pas na een half uur kreeg ik haar rustig. Ik hoop dat nooit meer mee te maken.

Echte drama-queens

Ik hoor van kennissen die ook in een gemengd huwelijk hebben, dat dit toch wel een soort van gemeengoed is onder Thaise vrouwen. Vooral bij de welbekende jaloerse aanvallen kunnen de hysterische buien totaal ontsporen. En de Thaise vrouwen bekommeren zich geen moment om eventueel publiek. Als in je eigen huis zit, dan hoef je alleen de volgende dag een keer verontschuldigend te knikken tegen de buren. Maar de Thaise dames durven met net zoveel gemak in het openbaar de drama-queen uit te hangen.

Ik moest aan het fenomeen denken toen ik onderstaand filmpje zag. Vrouw ligt roerloos op de grond van een winkelcentrum, misschien wel Central World in Bangkok. Mensen staan er om heen. Haar vriendje (of man) probeert haar te helpen. Als dat niet lukt, schuift hij haar naar de kant. Wat ik nogal vreemd vond. “Wat een harteloze zak” hoorde ik mezelf zacht tegen mijn computerscherm zeggen. Dat gevoel wordt nog eens versterkt toen hij zijn geduld verloor en met de tassen van de jongedame begon te gooien en wegliep.

Video van echte drama-queen

Verbijsterd keek ik naar mijn beeldscherm. “Dit meen je niet!” Maar toen gebeurde er iets dat mijn verbijstering alleen maar deed groeien. Echt een gevalletje van een echte drama-queen. Kijk zelf maar.Geef een reactie