Intimiteit bij Thaise vrouwen

Intimiteit bij Thaise vrouwenZij die al langer een relatie hebben met Aziatische schone weten het al. Mannen die aan het begin van hun relatie staan zullen er nog aan moeten wennen. De intimiteit bij Thaise vrouwen ziet er anders uit dan bij haar westerse zusters.

Het is een van de vele culturele verschillen die je tegenkomt in de gemengde westerse-Aziatische relaties. In het openbaar belijden de dames liefdevolle zorgzaamheid, maar zo snel de voordeur dicht is, verandert dat snel. En dan is er nog zoiets als man-kiauw…Kus, knuffel, streling

Laat ik even snel een ding duidelijk maken: met intimiteiten bedoel ik geen seks. Met intimiteit bedoel ik een streling, knuffel, hand in hand lopen, een kus. Hoewel Thailand in een rap tempo verwesterd (met name de jeugd), zul je dit soort handelingen niet snel zien op straat. Mannen en vrouwen houden afstand, ook al zijn ze jaren getrouwd.

Maar ook achter de voordeur, als de familie de deur uit is en de gordijnen gesloten zijn, ziet intimiteit bij Thaise vrouwen er anders uit. Ook dan is er nauwelijks sprake van wat wij zien als ‘liefdevolle aanrakingen’. Knuffelen, dat doen de Thai niet echt. Als ze het wel doen, dan is dat ze vaker later aangeleerd.

Intimiteit bij Thaise vrouwenHet zit m in de opvoeding. Vaak worden Thaise vrouwen met enige afstand opgevoed. De ouders staan op een hogere plaats, daar past lichamelijke toenadering niet bij. Daardoor reageren Thaise vrouwen erg onwennig op de knuffels en strelingen van westerse mannen. Ze vinden het heerlijk, maar weten niet hoe ze het terug moeten geven.

Man-Kiauw

Wat je wel vaak ziet is intimiteit bij Thaise vrouwen samengaat met pijn. Het trekken aan je oor, knijpen en draaien aan tepels. Het krabben en zelfs bijten. Zelfs een aanval van liefde ziet erbij Thaise dames anders uit. Een stuk gevaarlijker zelfs. En een aanval is in dit geval het juiste woord.

Ze vliegen je aan, kruipen boven op je, beginnen je bijten, knijpen en krabben. Blijkbaar weten ze op zo’n moment niet wat ze met al die gevoelens moeten en is dit een uitweg voor ze. Wees dus niet bang dat zij niet om je geeft, of dat ze boos op je is. Nee, zo ziet inimiteit bij Thaise vrouwen eruit.Geef een reactie