Thaise vrouwen over seks

Thaise vrouwen over seks

Thaise vrouwen over seksThailand en seks, het lijkt onvermijdelijk met elkaar verbonden. Dan moeten die Thaise vrouwen ook erg goed zijn in bed… Toch? Maar hoe denken die Thaise vrouwen daar zelf over? Ik had een openhartig gesprek met Thaise vrouwen over seks.

Elke man die alleen naar Thailand gaat moet een sekstoerist zijn. Een single man gaat echt niet voor de parelwitte stranden, het heerlijke eten, of de prachtige tempels. Want Thailand is echt veel meer dan seks, maar niet voor de single man. Ook trouwens niet voor de getrouwde man, die alleen of met vrienden naar het Land van de Glimlach vertrekt. Dat is tenminste het beeld dat de meesten van Thailand hebben

Mocht je het lef hebben om op een feestje te vertellen dat je alleen of met een groep mannen naar Thailand gaat, dan moet je eens letten op de blikken. Verbaasde en bestraffende blikken van de vrouwen, meewarige en jaloerse blikken van de mannen. Voor de alleenstaande en –gaande man is Thailand seks. Punt. Dat vooroordeel krijgen we er nooit uit.Thaise vrouwen over seksOpenhartig gesprek

De thuisblijvers moeten wel denken dat Thailand een seksparadijs is waar alles kan en mag. En dat kan ook, op bepaalde plekken. Maar  99,99% van het land is preuts, tot het absurde af. Een rare tegenstelling die je ook weer terugvindt in de naar Nederland geëmigreerde Thaise dames. Een (aardige groot) deel van die vrouwen komen uit de gogo-bars of teen-massagesalons. Nou, die weten wel wat er tussen de lakens gebeurt.

Maar leg je je oor te luisteren bij de Thaise vrouwen die niet uit deze branche komen, dan krijg je een verassend ander verhaal. In de eerste plaats praten ze niet graag over seks. Ook niet met hun eigen man of vriendje. Dat ik onlangs met een paar Thaise dames een openhartig gesprek over dit onderwerk had, was dan ook best bijzonder. En de uitkomsten waren zeker net zo bijzonder.

Thaise vrouwen over seks

Thaise vrouwen over seks
Foto’s: Flickr/rodeochiangmai

Het meest verassende vond ik wel, dat de Thaise dames eigenlijk helemaal niet zo’n zin hebben in seks. Ze vinden het maar lastig. Een vrijpartij van hoogstens een kwartier vinden ze wel genoeg. Als ik stel dan een lange nacht vol seks ook mooi kan zijn, kijken ze me vol afschuw aan. Ze moeten er niet aan denken. “Wanneer slaap je dan?” is de praktische vraag die volgt.

Experimenteren vinden ze ook al niks. “Gewoon de twee gebruikelijke standjes, schoonmaken, en slapen” klinkt het bijna in koor. Een ander klaagt dat haar man ouder wordt en dat het dan langer duurt voordat hij klaar is. “Ik spoor hem zelfs wel eens aan: Schiet eens op.”

En wat vind je man ervan? “Hoe moet ik dat nu weten? Hij klaagt niet, dus het zal wel tevreden zijn. Ik ga het echt niet vragen hoor”. De andere dames knikken instemmend. Hoe vaak per week doen jullie het dan? “Per week??? Ga eens weg. Een keer per maand of zo!”Land vol tegenstellingen

Hoewel dit een gesprek was met slechts enkele dames, andere gesprekken die ik afzonderlijk had met andere dames bevestigen het beeld van de preutse Thaise vrouw. Dit openhartig gesprek toont maar weer eens aan hoe groot de tegenstellingen in Thailand zijn. Aan de ene kant het beeld van de wulps dame uit de seksindustrie, aan de ander kant de vrouw die geen tijd en zin heeft in seks.

2 gedachten over “Thaise vrouwen over seks”

    1. deze dames zien alleen maar een Falang ( toerist), met het bord voor hun hoofd van ATM, met andere woorden hier valt wat te halen,als er niets meer te halen valt; goodbey en je wordt gedumpt, woon zelf al jaren samen in Thailand en heb haar gewoon tijdens mijn reizen in azië ontmoet, en niet in Pataya of andere plaatsen waar de seks industrie welig tiert

Geef een reactie