Alle Thaise vrouwen zijn te koop

Thaise vrouwen zijn easy, Thaise vrouwen zijn te koop. Want Thaise vrouwen zijn dol op seks. Voor een etentje, een leuke jurk of een gouden ketting duiken ze wel een paar keer met je tussen de lakens. Toch?

Thailand is een prachtig vakantieland; het heeft bijna alles. Bergen, vlaktes, drukte, rust, shoppen, prachtige stranden, lekker eten. Het is er allemaal. Toch komt een aardig groot deel van de toeristen maar voor één ding: de Thaise vrouw.Zelfs de getrouwde man

Ik wandel met mijn vrouw in Bangkok over het toeristische deel van Sukhumvit. Net voor soi 6 steken we het pleintje over naar de Starbucks. Daar komt net een jong gezinnetje uitlopen. Zij duwt de kinderwagen, hij bekijkt verlekkerd naar mijn vrouw. Niet even een snelle blik, nee… hij bestudeert mijn vrouw. Van onder naar boven. Pas wanneer de moeder van zijn kind hem iets bits toefluistert kijkt hij abrupt voor zich. Als hij denkt dat zijn vrouw niet meer op hem let, kijkt hij nog snel een keer achterom. Zijn vrouw rolt met haar ogen…

Een onschuldig gebeuren lijkt het, ik zou mezelf gestreeld moeten voelen dat deze man zo’n bewonderaar is van mijn lief. Ik heb blijkbaar een wonderschone vrouw, die andere mannen in vervoering kan brengen. Alleen… het is al de vierde keer vandaag dag. En het was pas vroeg in de middag.

Keurend alsof het een stuk vlees was

Eerder op de dag waren er twee Oostblokkers, vermoedelijk Russen, die mijn vrouw keurden alsof ze een stuk vlees was. Ze vroegen haar nog net niet om als een model rond te draaien.

Wij liepen het verhitte tweetal voorbij, maar daarmee was het getuur naar mijn vrouw nog niet afgelopen. De heren draaide zich om, om het (overigens mooie) achterwerk van mijn vrouw eens nauwkeurig te inspecteren. Toen ik me omdraaide en met mijn handen gespreid aangaf, dat ik hier niet van gediend was, keurden de heren mij geen blik waardig. Ik was lucht voor het duo, bestond gewoonweg niet.

Thaise vrouwen zijn te koop

Thaise vrouwen zijn in hun eigen land wild waarop gejaagd kan en mag worden. Moet worden, volgens veel mannen die daar op vakantie gaan. Zeker rond bepaalde gebieden als Soi Nana, Soi Cowboy, Patpong of rond Walking Street in Pattaya kunnen de Thaise dames alles verwachten. Maar niet alleen daar.

Mijn nichtjes hebben al regelmatig geklaagd dat ze in de drukke Skytrain in de billen of borsten zijn geknepen. Een keer toen ik het zag gebeuren sprak ik daar een Pakistani op aan. Hij keek me aan alsof hij water zag branden. Alsof hij wilde zeggen: “Ja hallo! Daar zijn deze dames toch voor op aarde gezet? Thaise vrouwen zijn te koop. Toch?”.

Ik ben geen vrouw en nauwelijks ‘Godsgeschenk aan vrouwen’ te noemen (al denkt mijn vrouw daar natuurlijk anders over, maar ja: liefde maakt blind) maar ik zou er helemaal gek van worden van al die geile blikken en die grabbelende handen die pakken wat ze pakken kunnen. Maar mijn vrouw beweert dat ze niet meer ziet en de handen niet meer voelt. Dat maakt de situatie alleen maar droeviger, want dat houdt in dat het al zo vaak gebeurd is, dat ze er aan gewend is geraakt.“Hoeveel voor één nacht?”

Een keer kwam een vriendin van mijn vrouw totaal verbouwereerd het restaurant binnen lopen waar we hadden afgesproken. Bij de bushalte, waar ze stond te wachten, werd ze aangesproken door een westerling. Een bijzonder gesprek, want het enige wat de man in het Engels vroeg was “hoeveel?”

Niet begrijpend wat de man bedoelde keek het arme wicht de man in totale verwarring aan. Die daarop ongeduldig werd en zei “doe nou niet zo moeilijk. Zeg gewoon hoeveel je wilt voor één nacht.” Toen ze de man duidelijk maakte dat zij geen prostituee was, had die geantwoord “Echt waar? Ik dacht dat jullie dat allemaal waren.”

Weer een sekstoerist die maar om een reden naar The Land of the Smiles was gekomen.  Immers: alle Thaise vrouwen zijn te koop.

5 gedachten over “Alle Thaise vrouwen zijn te koop”

 1. Haha…. wat een grap…

  Ik liep een keer samen met mijn vrouw en liet even haar hand los en liep achter haar, toen 2 Arabieren naar haar toe stapten en vroeger ;”How Much?”.
  Mijn vrouw was heel kwaad, geërgerd en stampvoetend liep ze naar mij toe. Maar ik kon mijn lachen niet inhouden. Mijn vrouw vond altijd al , dat ik veel te streng ben in mijn kritiek naar moslim mannen ten opzichte van vrouwen en dat zij zich vooral onbeschoft gedragen in Thailand, maar ook in de rest van de wereld.
  Moslim mannen voelen zich superieure tegenover Thaise cultuur en handelen er ook naar, nu moest mijn eigen vrouw er aan geloven….you see, they just see you as something they can buy, sindsdien krijg ik geen kritiek meer van haar op mijn kritische kijk naar moslim mannen.

  1. @Jeffrey: maar dat gedrag is toch niet enkel aan Moslimmannen toebedeeld? John legt eerder uit dat voornamelijk WESTERLINGEN zijn die denken dat ALLE Thaise vrouwen hoeren zijn. Jij misbruikt meteen dat ene incident bij je vrouw om je islamhaat en racisme te rechtvaardigen.Trouwens laf van je dat je mening over moslims enkel in met je aangerande 2e handse vrouw kunt bespreken. Als je een echt vent was geweest, had je die 2 Arabieren aangesproken op hun gedrag….

   1. @Chafik: Jij weet dondersgoed dat als je twee Arabs aanspreekt op hun asociale gedrag, je dat maar beter kunt doen met ’n mes of ’n pistool in je hand.. want anders helpt ’t niet..
    Excuses zul je van dit soort gasten nooit krijgen, je verpest er alleen maar je vakantie door en het helpt NIETS.
    En ja hoor Chafik, laat me raden: Jij bent zeker ook moslim..
    En dan de zoveelste moslim die het nodig vindt om van de daken te schreeuwen dat Westerlingen zich schuldig maken aan ‘racisme’ en ‘Islamhaat’…
    Laat me niet lachen zeg, waar denk jij dat die Islamhaat vandaan komt ? Hoe zou dat nou in Hemelsnaam ontstaan kunnen zijn ??
    Zolang moslims (het Afrikaanse- en Midden-Oostensoort) denken dat je ‘respect’ niet behoeft te verdienen maar dat denkt te krijgen door het af te dwingen met geweld, zullen ze meer en meer gehaat gaan worden door de rest van de wereld. En dus niet alleen door Westerlingen !
    Jij kunt Westerlingen wel ‘racisten’ noemen, maar vraag jezelf maar eens af waarom in een Westers land als Holland bijna niemand een schurft heeft aan Aziaten of Zuid-Amerikanen.
    Toevallig weet ik dat verreweg de meeste Thais een levensgrote hekel hebben aan moslims, maar dat ze dat altijd zullen verbergen achter die geheimzinnige (schijnheilige ?) glimlach.
    In Thailand is en blijft de klant immers ten alle tijden Koning, want hij brengt immers geld in ’t laatje.

 2. Ik ben zo’n 30 x in Thailand geweest, al vanaf 1994, heb 17 jaar in ’t ”Thaise wereldje” in Nederland gezeten en heb 15 jaar lang zelf een Thaise salon mogen runnen.
  Letterlijk honderden Thaise dames die naar Nederland zijn gekomen en nu met een Nederlandse partner hier wonen heb ik gekend, ik spreek de taal behoorlijk goed en dus weet ik precies wat er ‘tussen de dames onderling’ besproken wordt en welke motieven er aan hun gedrag ten grondslag liggen.
  Aan ’t eind van de jaren ’90 waren er bijna nog geen georganiseerde reizen naar Thailand en op de ‘beruchte gebieden’ na hield de Thaise bevolking er vaak nog traditionele levenswijzen op na.
  Vandaag de dag echter is Thailand totaal verziekt door winstbejag en de prostitutie, er is een onvoorstelbaar grote ‘subcultuur’ ontstaan van vrouwen – van 18 jaar tot zelfs in de zestig (!!) die gaan voor het Grote geld en daarvoor letterlijk AL hun principes ervoor laten varen.
  De Thaise massagecultuur is inderdaad vele honderden jaren oud, maar vandaag de dag wordt deze al door de Boeddhistische organisaties misbruikt om er zoveel mogelijk geld mee binnen te halen door jonge vrouwen vrouwen op te leiden tot ”masseuses”.
  John Sarbach, het is leuk dat je zo gefascineerd bent door de massagekunsten van jouw vrouw, maar zodra je in je gedachten je liefde even aan de kant zet weet ook jij dondersgoed dat klanten in 99,9% van ALLE Thaise massagesalons tegen bijbetaling een sensuele ‘glijpartij’ met een aftrekbeurt kunnen krijgen.
  Zolang er maar genoeg geld blijft binnenkomen (en dus ook genoeg geld naar familie in Thailand kan worden gestuurd) zal je Thaise partner hier gelukkig zijn, maar zodra de geldkraan dicht gaat (bijvoorbeeld omdat jullie salon wordt gesloten of dat jullie worden kaalgeplukt door de Belastingdienst) is het automatisch ook over met de liefde..
  Thaise mensen met een knappe opvoeding, goede opleiding en een ECHT goede mentaliteit blijven in Thailand en zullen nooit aanpappen met een buitenlander, alleen al omdat ze echt niet willen dat ze door hun familie en kennissenkring voor ‘hoer’ worden aangezien.
  Ik heb hier met eigen ogen moeten aanzien dat veel hier in Nederland wonende oudere Thaise masseuses hier actief op zoek zijn naar naïeve Nederlandse alleenstaande mannen (vaak klanten van de salon) die wel garant willen staan voor 1 of meerdere van hun zusjes of nichtjes en ze dus een verblijfsvergunning kunnen bezorgen, puur met de bedoeling om ze hier in de massagesalon te laten werken.
  Zo’n jong meisje mag dan met haar ‘tante’ mee te massagekamer in en wordt dan gewoon gedwongen om de klant in kwestie af te trekken, waarna ze dan ook van streek de kamer uitkomt. De volgende keren zal ze dan wel wat minder verlegen zijn en gaan berusten in het ‘lot’ dat hun familie voor haar heeft gecreëerd…
  In Noord-Oost Thailand zijn er hele gebieden waar 90% van de jonge meisjes simpelweg door hun ouders worden gedwongen om een buitenlandse partner te gaan zoeken, gewoon omdat ze met eigen ogen zien dat hun buren een nieuw huis bouwen, een nieuwe grote koelkast hebben en een dikke pick-up auto voor de deur.
  Met de jaren ben ik steeds meer gaan walgen van de hele Thaise cultuur, de commercialisering van Boeddhistische organisaties, de corruptie en misdaad die hieruit voortvloeit en de Thaise levenswijze met als motto: ”Gebruiken en gebruikt worden”.
  Slechts voor een handjevol Thaise vrouwen hier in Nederland kan ik nog respect opbrengen omdat ze hier jarenlang gelukkig getrouwd zijn, de Nederlandse taal, normen en waarden hebben geleerd en ook echt trouw blijven aan hun partner.
  Vrijwel de meesten die hier wonen hebben relatieproblemen, scheidingen, drank-, drugs- en gokproblemen, kunnen totaal niet met geld omgaan en gaan bovendien vreemd bij ’t leven..
  En eigenlijk is dat nog wel te begrijpen ook, want de meesten van hen hebben al vanaf hun jeugd gewerkt in barretjes (al of niet GoGo-bars) waar ze verplicht moesten meedrinken met klanten, massageparlours en/of als straatprostituee.
  Vele van hen zijn ook slachtoffer geweest van incest, verkrachting en intimidatie.
  Thailand zelf lijkt me nog wel leuk als vakantiebestemming omdat ’t een mooi land is en omdat Thaise mensen zo vriendelijk en servicegericht kunnen zijn.. Maar hier in Nederland walg ik van de ‘sociale kennissengroepjes’ Thaise immigranten die hier echt alleen maar zijn om geld binnen te harken, zichzelf moedwillig in de problemen werken en er gemakshalve vanuit gaan dat er genoeg Nederlandse mannen met geld zijn die hun geld- en andere problemen wel even voor ze oplossen.
  Om die reden ben ik eruit gestapt en wil er ook niets meer mee te maken hebben.

Geef een reactie