Uitgaan met meisjes in Bangkok

Uitgaan met meisjes in Bangkok

Vroeger konden we altijd onze moeder vragen of een meisje deugde of niet. Uitgaan met meisjes in Bangkok, wie vraag je dan om advies?

Twee vrouwen, Thaise vrouwen schreven op basis van hun ervaringen, die van hun vriendinnen en bronnen een grappige handleiding over uitgaan met Thaise meisjes. Hoe ingewikkeld ook,  ze weten het Thaise ras, althans het vrouwelijke deel, onder te verdelen in 10 groepen.

Die groep indeling is natuurlijk altijd volgens hun oordeel, maar misschien hebben we er iets aan wanneer je een avondje gaat stappen en je bent vrijgezel.

Getrouwde mannen doen dat natuurlijk niet.

Hou je vast de snelle beschrijving volgens de twee journalistes

Meisjes in Bangkok uitgesplitst in categorieën

   1. Het management type. Het beste meisje van de klas, goed salaris, onafhankelijk, beste baan en wil zo graag de wereld verbeteren. Onder het genot van dure cocktail vertelt ze je er graag over. Val je in de prijzen dan word je uitgenodigd in haar appartement. Wordt betaald door de baas dus waarom niet. Ideaal meisje onafhankelijk en zal je nooit om geld vragen.
   2. Het HiSo type. Mooi en laat het zien met dure kleding, sieraden en een auto. Klikt het ben jij ook mooi en zie je er uit als een playboy. Ze zal je nooit mee naar huis nemen. Ouders zullen alleen een HiSo Thaise jongen te keuren krijgen. Wel zal ze je als buit laten zien aan haar vrienden.
   3. De buitenlandse onderwijzeres. Valt een beetje uit de boot omdat ze geen Thaise is. Buitenlanders gaan liever om met een Thaise. Thaise jongens vallen niet zo op buitenlandse vrouwen. Ze werkt hard dus uitgaansavond is in het weekend. Dan is er leven in de brouwerij. Ideaal iemand om mee uit te gaan, iets meer dan alleen maar drinken. Graag ook een goed gesprek.
   4. Het kantoormeisje. Je ziet ze al een tijdje rond lopen en ineens kijkt ze je aan. Ze is mooi, op een natuurlijke manier aantrekkelijk. ’s Morgens maak je graag een kopje koffie voor haar  want zij moet vroeg naar haar werk.
   5. ‘oeps’ een ladyboy. Na een tijdje kom je er achter dat het mooie meisje niet helemaal een meisje is. Afhankelijk van je instelling , schrik je je te pletter, denkt wat maakt het uit of maak er gewoon een leuke avond van en gaat lekker vroeg naar bed.
   6. Het buitenlandse Thaise meisje. Van Thaise ouders of gedeeltelijk maar opgegroeid in het buitenland, lijkt leuk, je kunt er goed mee praten. Nadeel ze zijn net als de meisjes thuis en je wilde eens kijken hoe het in het buitenland is toch.
   7. Het inschikkelijke meisje. Moet vroeg naar huis want heeft een baan of woont bij haar familie. Spreekt weinig Engels, houdt van Thais eten en is druk bezig met haar telefoon om contact te houden met haar Thaise vrienden. Zin die het meest vloeiend uit haar mond komt is: Up to you. Een vreselijk antwoord van een schijnbaar ideaal meisje want je weet nooit of ze iets echt leuk vindt of niet.
   8. Het meisje dat met je wil trouwen en meer naar huis gaan. Heeft een vast plan, ze wil met een buitenlander uit Thailand vertrekken. Voor je het weet is ze BFF met je zusje en al je Facebook vrienden. De eerste aankopen zijn laarzen en een winterjas want het is koud waar je woont hé.
   9. Het barmeisje. Meisjes met een uitzonderlijke smaak, de eerste zin: “Oh you are so handsome”. Na een ladydrink gaat het over in:”where are you from” en “how many kinds you have”. Leuk om een tijdje tegenaan te kletsen en eens een drankje te geven. Een gezegde over deze meisjes: “You can get a girl out of the bar but you cannot get the bar out of the girl”.
   10. Het doe je best voor mij meisje. Een mooi meisje wat geen baan heeft maar wel een grote honger. Erg goed in het uitgeven van geld vooral het jouwe. Je bent de beste zolang je maar veel aandacht en geld besteed aan haar. Een golddigger of je geld raakt op of er gaat iets fout, geen gelukkig eind in zicht.

Dames Laurel en Prae bedankt voor de tips.
Geef een reactie