Waarom val ik niet op een Hollandse vrouw?

val ik niet op een Hollandse vrouwWat is er zo bijzonder aan Thaise vrouwen? Het is een vraag die elke Nederlandse man die ooit voor een Thaise is gevallen, zich meerdere malen stelt. Eenmaal verlieft geweest op een Thaise willen ze nooit meer een ander. Ook voor deze man, die zijn verhaal anoniem instuurde:

Bijzonder leuk om het verhaal te lezen over Magische Thaise Schonen. Weet je wat ik alleen niet heel erg goed snap? Waarom Thaise vrouwen zo op een voetstuk gedragen worden. Ja, enkelen zijn zeer mooi. Maar er zijn meerdere Aziatische landen die zeer mooie dames hebben. Nu, ik ben een Nederlander die een zwak heeft voor Aziatische vrouwen, maar ook Latijns Amerikaanse vrouwen. Compleet verschillend. En ik heb enkele vriendinnen gehad die Latijns Amerikaans zijn, evenals twee Thaise vriendinnen.Getrouwde Thaise vrouw

Een van die twee, ontmoette ik in een goudeerlijke Thaise salon. We kregen al snel een spetterende relatie. Maar ze bleek getrouwd. Ik zat er niet mee, ik ga mij er ook niet voor verontschuldigen. Hij kwam er achter, logisch, ze kon haar emoties niet bedwingen. Het heeft 4 maanden geduurd. Zij zal nimmer bij hem weg gaan. Het is een man met 4x modaal inkomen, dik geld dus.

Daar kan ik niet tegen op. Ik weet niet wat zij hem vertelt heeft, maar ze zijn nog steeds bij elkaar. Liefde maakt blind? Naar mate de relatie tussen haar en mij verder ging, hoe meer ik enig wantrouwen tegen haar ontwikkelde. Haar kinderen moesten liegen tegen hun ‘vader’ (twee kids van twee verschillende Thaise mannen) als zij mij gezien hadden. Dat ik hen van school haalde of dat we leuke activiteiten deden. Het werd mij ook te veel, want ik gaf erg veel om de kids…

val ik niet op een Hollandse vrouwThai Love Links

Nu is er een ontzettende leuke vrouw (met een zoontje) op mijn pad terecht gekomen. Geen typisch Thai uiterlijk. Ze woont op Phuket, heeft een goed lopende onderneming en een eigen huis en twee auto’s. Via Thai Love Links ontmoet. Ik was daar een gewone bezoeker zonder leesrechten. Ik had eigenlijk geen zin om er voor te betalen. Je kent het wel, tientallen mails iedere dag.
Net dat ik er mee wilde stoppen; ontving ik een mail die ik kon lezen. Zij had er voor betaald. Sindsdien mailen wij iedere dag via email en Line. We bellen iedere dag. Zij weet dat ik een normaal inkomen heb. Evenals een schuld voor mijn onderneming. Maakt haar niet uit. Klinkt leuk zo.

Waarom val ik niet op een Hollandse vrouw?

Alleen wil zij mij graag zien. Andersom natuurlijk ook. Lastig… vliegkosten zijn hoog. Daarnaast vertelde zij mij al dat zij nooit Thailand zal verlaten. Waarom zou zij. Ze heeft alles daar. Als wij elkaar leuk genoeg blijven vinden, wil zij wel een bestaan in Thailand opbouwen. Angst! Visum problemen. Werkproblemen.

Nooit bij stil gestaan dat het moeilijk is om voor een buitenlander in Thailand te zijn. We weten beiden nog niet hoe we hier mee om moeten gaan. Vooralsnog genieten wij in elk geval van elkaars aandacht. Maar het is wel een punt dat bij mij in elk geval wel iedere dag even door mijn hoofd speelt.

Waarom val ik nu toch niet gewoon voor een Nederlandse meid?!

Een gedachte over “Waarom val ik niet op een Hollandse vrouw?”

  1. Ik zelf ook vaak deze vraag gehad: waarom ik val ik voor Aziatische dames(in mijn geval Japanse en Chinese) en niet (meer) voor Nederlandse/ Westerse dames. Ook kan ik beamen dat sinds ik Aziatische vrouwen aantrekkelijk vind, ik niets ander meer wil.
    Het is niet zo dat alle Aziatische vrouwen super knap zijn, maar Aziatische dames hebben een lief en kinderljk uiterlijk, iets dat Westerse dames ontbreekt. Vaak is het zo dat ik Aziatische vrouwen die niet heel knap zijn, toch heel aantrekkelijk kan vinden vanwege hun kinderlijke uitstraling.
    Ook zijn ze vaak heel lief en verzorgend, en gedragen ze zich ook een beetje kinderlijk. Dat is ook is dat ik in Nederlandse dames veel minder vind. En dit zijn ook eigenschappen waar ik me opbewust tot aangetrokken voel.

Geef een reactie