Waarom willen Thaise vrouwen op Europese vrouwen lijken?

Waarom willen Thaise vrouwen op Europese vrouwen lijkenVaak worden Thaise vrouwen gezien als de mooiste vrouwen in de wereld. Alleen… dat vinden ze zelf niet. Het liefst willen Thaise vrouwen op Europese vrouwen lijken. Waarom is dat toch?

De Thaise vrouwen zijn klein, vaak dun (tegen het magere aan) hebben kleine borsten en billen, zwarte amandelvormige ogen, een mopsneusje, kleine oren die vaak schuilen achter een flinke bos dik zwart haar. En laat dat nu precies alles zijn waar de meeste Thaise dames aan sleutelen.

Verbouwing

De vraag werd opgeroepen door medeblogger Berty, die zelf in Thailand woont en met een Thaise vrouw getrouwd is. Op zijn blog schrijft hij:

Maar waarom willen Thaise vrouwen zich spiegelen aan farang vrouwen? Zij doen er van alles voor. Zo slikken zij dagelijks dure pillen om blank te worden. Erg ongezond lijkt mij. En goed voor de humor vind ik altijd de plateau-schoenen die de Thai girls dragen om wat groter te lijken. Ik begrijp die Thaise dames niet, ze zijn al leuk van origine.

Die┬áplateau-schoenen waar Berty het over heeft, is nog een van de onschuldige ‘verbeteringen’. Net als de contactlenzen die de ogen een andere kleur geven. Met plastische chirurgische ingrepen worden borsten en billen flink vergroot. De neus en de kin aangepakt, uiteraard allemaal naar Europees model. Wat je dan overhoudt is een Thais-Europees model. Ik vind het het niet mooi, maar de Thaise dames smullen ervan!

Reden

Waarom willen Thaise vrouwen op Europese vrouwen lijken
Voor- en na de ingreep

Terugkomend op Berthy’s vraag. Waarom willen Thaise vrouwen op Europese vrouwen lijken? Het antwoord is eigenlijk simpel en helemaal niet aan ras of geslacht gebonden. Een mens heeft altijd verlangen naar dat wat hij niet heeft. Rijdt een man in een dure sportauto en bij het stoplicht komt er een nog duurder merk naast hem staan. Drie keer raden wat die man in de ‘mindere sportauto’ wil. Yes! De duurdere natuurlijk! Op dat moment is hij al aan het bedenken hoe hij er aan komt…

Met vrouwen is het niet anders. Hebben ze grote borsten? Dan willen ze een verkleining. Hebben ze kleintjes? Ja, precies. Dan moeten er siliconen in. Wij zijn jaloers op de koffie-bruine huidskleur van de Thai. We zouden dat ook wel willen. En zij? Als je naast hun zit bewonderen ze jouw blanke huid. Zo, mooi. Dat zouden zijn ook wel willen.

Natuurlijk speelt de marketing en commercie daar op in. Maar als de vraag er niet al eerst was, of het verlangen, dan zouden ze niet kunnen worden aangewakkerd. Dus, leggen we er ons maar bij neer. Thaise vrouwen willen op Europese vrouwen lijken. Totdat het gelukt is. Dan willen ze weer wat anders.

Geef een reactie