Waarom zijn er zoveel Thaise vrouwen single

zoveel Thaise vrouwen singleHet is een vraag die me al een tijdje bezig houdt. Waarom zijn er zoveel Thaise vrouwen single zijn? Wie het weet mag het zeggen.

Misschien is het perceptie. Ik bedoel, ik ben een man. En alhoewel ik getrouwd ben, heb ik mijn ogen niet in mijn broekzak zitten. Sterker nog, mijn vrouw wijst me op ander vrouwelijk schoon als ik het dreig te missen. Als ik dus over de Thaise straten loop dan zie ik vooral Thaise vrouwen. Waar zijn al de mannen? Maar het is niet alleen zien. Veel van mijn vrouw ’s vriendinnen zijn single. En als dat nu ongelofelijk lelijke vrouwen zijn….Khun U

Neem nu een van de beste vriendinnen van mijn vrouw, khun U. U is een afkorting van Uriwan. Een prachtige vrouw, ze loopt ondertussen achter in de dertig, maar dat zie je er niet aan af. En toen ik haar leerde kennen was ze begin dertig. Niet dat ze al die jaren alleen is geweest, ze heeft ooit eens een getrouwde oude  Japanse zakenman aan de haak geslagen. Maar na een tijdje was dat ook over, en was ze weer alleen. In Nederland zou dat nooit lang duren, maar de Thaise mannen kijken niet op of om naar haar.

Hetzelfde geld voor mijn vrouw. Oké, ik ben bevooroordeeld, maar mijn vrouw mag er wezen. En toch was ze toen ik haar ontmoette al acht jaar single. Maar mijn vrouw wilde geen Thaise man meer. Ze wilde een westerling aan de haak slaan, en dat ben ik dan geworden. Daar zit een deel van de reden waarom zoveel Thaise vrouwen single zijn. Thaise mannen zijn anders opgevoed, zeg maar verwend. Ze worden altijd voorgetrokken op hun zussen, en dat bepaalt voor een deel zijn vrouwbeeld. De vrouw is in zijn ogen minderwaardig. Daardoor zijn er veel Thaise mannen die  vrouwen slaan. De vrouwen hebben daar genoeg van en blijven liever alleen.zoveel Thaise vrouwen single
Zoveel Thaise vrouwen single

Maar het kan toch niet zo zijn dat alle Thaise mannen bruten zijn. Er zullen toch ook wel watjes tussen zitten die goed voor hun liefje zorgen? Ooit legde ik deze vraag voor aan een Thaise journalist. Hij stelde dat veel jongemannen bij (brommer)ongelukken om het leven komen. Ik vond dat wel een logische verklaring. Hetzelfde probleem doet zich voor in landen waar een (burger)oorlog heeft gewoed. Alleen, zijn de Thaise vrouwen voorzichtiger in het verkeer dan mannen?

Ik ben er dus nog niet uit. Ik ben benieuwd of iemand andere verklaringen heeft.

Een gedachte over “Waarom zijn er zoveel Thaise vrouwen single”

 1. Ik ben benieuwd moet ik zeggen
  Over ruim een maand ga ik naar BKzk en intussen via thaifriendly een leuk contact.

  Afwisselend lachen/ relatie chats.
  Tot ik merkte dat ik overal wat achter zoek

  Dat verbaasde mij van mezelf en schrok ervan.
  Ondanks de goede adviezen en tips is dat voor mij de bottkeneck/angst .

  Is ze niet stiekem een transgender
  Wat als het echt leuk is en ik weer weg ben..?
  Dan de volgrende westerling tegemoet
  Ze wil mj wel rondleiden BKK waarom…voor t geld…?

  Ik denk dat het goed is om je ervan bewust te zijn hoe mis kan gaan.

  Voor mij geldt ” ik zie en merk het wel” , het klikt op de chat en als dat daar anders is, jammer maar thats it.

  Gaat het idd om het geld, ( niet een etentje, overtocht etc, maar echt maantoelage, dan is het snel gedaan.

  Enfin, ik heb me enigzins gek laten maken doir alle ervaringen. Zelfs gevraagd of ze niet toevallig een vent is….

  Dus ik ben benieuwd,

Geef een reactie