YouEx, nieuwe maar vage Thaise dating app

Youex Thaise Dating AppBen je dol op Thaise vrouwen, wil je ze graag ontmoeten. Maar heb je geen zin in avonden in bars rond te hangen en lady-drinks uit te delen. Met een nieuwe Thaise dating App, zou dat een stuk eenvoudiger moeten worden.

YouEx, zo heet de nieuw gelanceerde app, beloofd het ontmoeten van mooie Thaise vrouwen een stuk eenvoudiger wordt. Alleen, daar zit wel een prijskaartje aan. De app kost namelijk 2500 baht, da’s zo’n 55 euro.


YouEx

En daar begint de vaagheid al. Want waarom zou je zo’n dure app aanschaffen als je ook Tinder of Badoo kunt gebruiken. Gratis.

Wat ook vaag is, is dat de mannen en vrouwen die in de catalogus staan, zo uit de modellenwereld lijken gerukt. En die gaan dan met je mee voor 3000 tot 4500 baht (60 tot 90 euro).

En mocht je jezelf afvragen of de dames meer doen dan alleen maar meegaan naar de bioscoop, een etentje of shopping. Niet dus. want in de reglementen van de Thaise dating app staat duidelijk vermeld dat het niet om prostitutie gaat.

Video Thaise dating app

Je voelt ‘m al aankomen. Ik heb zo mijn twijfels. Ik denk toch, dat als je in contact kunt wilt komen met Thaise vrouwen, dat je het beste je ze in het ‘wild’ kunt gaan ontmoeten. En nee, dat hoeft echt niet altijd in een bar.

Geef een reactie